Jūsų krepšelis 0

Fermentavimas. Receptų knyga - Cosima Bellersen Quirini

Fermentavimas. Receptų knyga

Fermentieren. Das Rezeptbuch Cosima Bellersen Quirini

Kaina: 15,25

Kuriame knygyne yra?

Iš vokiečių k. vertė Snieguolė Vingienė
128 p., minkštas virš.
23,5x17x1 cm
Leidykla: Naujoji Rosma, 2016
ISBN 9789955063315
Prekės kodas 9789955063315

Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti: įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų, rafinuoto skonio kepiniai, skanus actas ir svaigieji gėrimai… Šie produktai sveiki, gerai pasisavinami ir neabejotinai gardūs! Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų.

Atsiliepimų apie šią prekę nėra.

Rašyk savo komentarą

Prašome užpildyti laukus, pažymėtus *

Komentarai ir atsakomybė

Šiame sąraše pateikiami duomenys yra atnaujinami vieną kartą per parą, todėl klientams visada rekomenduojame paskambinti į pasirinktą knygyną ir pasitikslinti. Visų knygynų kontaktus rasite tituliniame puslapyje esančiame žemėlapyje.
Vilnius
Ozo g. 25, Didysis Pegasas. PC AKROPOLIS
Kaunas
Karaliaus Mindaugo pr. 49, Didysis Pegasas. PC AKROPOLIS
Klaipėda
Taikos pr. 61, Didysis Pegasas. PC AKROPOLIS

Pirkėjas, kuris pirko šią prekę, taip pat įsigijo: