Blynai ir lietiniai

14,19 €
Loading
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi. Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldžių, sūrių, sočių ar tiesiog įmantrių! Svarbu ir tai, kaip blynelius apkepsite: susuktus pačirškinsite keptuvėje ar paskrudinsite orkaitėje su padažu arba sūriu. Apie visa tai - įvairių šalių blynų receptus, įdarus bei pagardus blynams, kepimo gudrybes - ir pasakojame šioje knygoje.
Daugiau informacijos
EAN kodas 9786098030075
ISBN kodas 9786098030075
SKU 000000000002113534
Leidimo metai 2010-01-01
Viršelio tipas Minkštas
Puslapių skaičius 162
Spalvingumas Spalvotas
Formatas 19,7x23,5x1,1
Leidykla Septyni menai UAB

Parašykite savo atsiliepimą

Pasirinkite įvertinimą
Kontaktiniai duomenys
Registruokite klaidą