Konservavimas: Troškiniai ir pagardai

7,18 €
Loading
Vidurvasaris - tai laikas, kai rūpestingi šeimininkai pasiraitoja rankoves, išsirikiuoja per žiemą ištuštintus stiklainius ir prisiminę, kokius gardumynus šeima ir svečiai smagiausiai kirto, labiausiai gyrė, imasi kasmetės derliaus gelbėjimo akcijos - konservavimo. Leidykla „Septyni menai“ šiemet siūlo net ris konservavimo receptų knygas. Tiems, kurie labiausiai mėgsta sūdytas, raugintas ar marinuotas gėrybes, verta pasižvlagyti pirmosios knygos „Konservavimas: rauginimas ir marinavimas“. Tiems, kurie pusryčiams ar vakarienei kepa blynelius su gardžia uogiene, mėgsta kvapnias ir sveikas namines sultis, kompotus, bei kitus saldumynus, skirta trečioji knyga „Konservavimas: smaližių receptai“ . Na, o ši, antroji knyga, skirta tiems, kurie vertina sočius troškinius ir pagardus. Joje siūloma net 153 daržovių ir grybų troškinių, košių bei pagardų receptus, tad išsirinkti tikrai bus iš ko.
Daugiau informacijos
ISBN kodas 9786098030129
EAN kodas 9786098030129
SKU 000000000002113544
Puslapių skaičius 160
Leidimo metai 2010-01-01
Viršelio tipas Minkštas
Spalvingumas Spalvotas
Formatas 19,7x23,5x1,1
Leidykla Septyni menai UAB