SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės

20,29 €
Loading
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų). Pagrindinės gardumynų temos: • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;• Naminė gira, vynas ir trauktinės; • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;  • Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;  • Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis; • Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai; Linkime, kad ši knyga taptų lemtingu žingsniu smagurystės link!
Daugiau informacijos
EAN kodas 9785430057305
SKU 000000000001107095
ISBN kodas 9785430057305
Spalvingumas Spalvotas
Leidimo metai 2011-08-16
Puslapių skaičius 204
Viršelio tipas Kietas
Formatas 28,5x21,5x1,7
Leidykla Šviesa
Kontaktiniai duomenys
Registruokite klaidą