Tapkite Pegaso klubo nariu ir sutaupykite! Ne knygoms iki -20% >>>
Pegasas
>Autorių rodyklė>G>Gian Luca Demarco

Gian Luca Demarco

Rodoma 1-2 iš 2
Viskas ore
Agnė Litvinienė,Beata Rusu,Dovilė Charpenet,Eglė Angelė,Federico Mesphino,Gian Luca Demarco,Meda Yildirim,Monika Sutkutė,Valda Sabaitienė,Viktorija Uzielė
Sandėlyje
5/5
(1)
-40%
19,53 €
Tapkite Pegaso klubo nariu ir sutaupykite: 13,02 €
32,55 €

Gian Luca Demarco, gimęs 1983 m., yra garsus italų virtuvės šefas. Jis gimė ir užaugo Italijoje, kur maistas ir šeimos kulinarinės tradicijos iki šiol yra labai svarbios. Tai atsispindi ir Demarco gyvenime, kur maistas yra neatsiejama šeimos ryšio dalis. 

Demarco profesionali virtuvės šefo karjera prasidėjo baigus prestižinį kulinarijos institutą „IFSE” Italijoje. Jis greitai sužibėjo savo talentu tarp virtuvės meistrų ir pradėjo darbą Michelin įvertintuose restoranuose​​.

2004 metais, studijuodamas universitete, Demarco atvyko į Lietuvą, kur pradėjo dirbti ir išmoko lietuvių kalbą​​. Lietuvoje jis įkūrė šeimos verslą - Kulinarijos studiją Vilniuje, kurioje dalyvauja ir jo šeimos nariai. Demarco yra vedęs lietuvę Eglę ir turi tris vaikus: Magdą, Beną ir Martiną​​.

Be savo profesionalios veiklos, Demarco aktyviai dalyvauja socialinėje veikloje Lietuvoje. Jis prisideda prie Lietuvos kariuomenės savanorių maitinimo, organizuoja maisto gamybą nepasiturintiems žmonėms ir padeda katalikų bendruomenei​​.

Demarco yra išleidęs kulinarijos knygą „CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai“ (2019). Tai yra jo pirmoji kulinarinė knyga, kurioje jis dalijasi savo šeimos ir gyvenimo metu sutiktų nuostabių žmonių receptais. Knygoje jis pasakoja apie savo kelią iki kulinarijos studijos ir tai, kaip italų virtuvės tradicijos, meilė maistui, šeimos ryšiai ir tikrosios vertybės susipina jo gyvenime​.