Kristina Pišniukaitė - Šimkienė
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė - tinklaraščio „Ant medinės lentelės” įkūrėja ir autorė, maisto stilistė, fotografė ir nuomonės formuotoja. Ji gimė 1990 m. Klaipėdoje, o 2013 m. baigė rekreacijos ir turizmo studijas Klaipėdos universitete. Dirbo kartu su Beata Nicholson, picerijos „Jurgis ir drakonas“ komandoje, vėliau – restorano „Grey“ rinkodaros vadove, kūrė įvairius projektus su žinomais Lietuvos maisto pramonės ženklais.
Tinklaraštį, kurį pradėjo rašyti iš didelės meilės maistui ir skonių atradimams, autorė pavertė savo darbu. Maisto gaminimas, estetiškas jo pateikimas, receptai ir viskas, kas su jais susiję, yra neatskiriama populiaraus tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ įkūrėjos Kristinos Pišniukaitės-Šimkienės gyvenimo dalis. Kelionėse ją labiausiai domina maistas, ji valandų valandas parduotuvėse tyrinėja įdomesnius maisto produktus, prieš miegą skaito receptų knygas ir apskritai visur prioritetą teikia maistui. Šios aistros vedama ji kuria inspiruojantį turinį socialiniuose tinkluose, kuris nelieka nepastebėtas: tinklaraštininkė turi sukaupusi per 100 tūkst. stebėtojų socialiniame tinkle „Facebook”. Kristina parašė dvi receptų knygas tokiu pačiu pavadinimu kaip ir tinklaraštis - „Ant medinės lentelės” ir „Ant medinės lentelės II”. Šios knygos tapo itin populiarios dėl paprastų kasdieniškų receptų, žinių apie subalansuotą mitybą, idėjų, kaip paprastus produktus atrasti kitame amplua. Kristinos receptuose dera puikus skonis ir maistinga sudėtis.
„Tikiu, kad norėsite išmėginti visus iš eilės šios knygos receptus, o išbandę kartosite nuolat. Juose dera tobulas skonis ir gana maistinga sudėtis. Tai aš vadinu laiminga mityba.” - dalinosi Kristina Pišniukaitė-Šimkienė.
Anot receptų mėgėjų, knygose ir tinklaraštyje gausu naudingų ir sveikų receptų, kurie patinka tiek suaugusiems, tiek vaikams.
