Pegasas
Pegasas

Ant grotelių: Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai

  • -20%Nuolaida
21,99 
Registruokitės ir sutaupykite 5,50  (-20%)
27,49 
  • Atsiėmimas knygyne
    nuo 0 – 1.99 €

    Atsiimkite per 2-4 d.d.

    Nemokamas atsiėmimas užsakymams nuo 20 €

  • Atsiėmimas paštomate
    nuo 0 – 2.49 €

    Atsiimkite per 2-4 d.d.

    Nemokamas atsiėmimas užsakymams nuo 30 €

  • Pristatymas kurjeriu
    nuo 0 – 2.99 €

    Pristatysime per 2-4 d.d.

    Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 30 €

Apie prekę

Rita, knygyno konsultantė

Knyga grilio mėgėjams. Kiekvienas patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis. Ar bandėte kepti desertą grilyje? NE! Tada pasinerkite į grilio skonių pasaulį.

100 receptų

 

Patikimas vadovas visiems, jaučiantiems aistrą kepsniams ant laužo, – ir pradedantiesiems, ir patyrusiems virtuvės šefams.

—THOMAS COLICCHIO, GARSUS JAV KULINARAS

 

Tikras džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams ar šeimai patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį. Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ susipažinsite su kepsninėmis ir jų priedais, sužinosite, nuo ko pradėti ir kad kepsninė puikiai tinka ir desertams, o grilio vilkai joje atras originalių receptų

iš viso pasaulio.

 

Daugiau kaip 1000 nuotraukų, kuriose vaizduojami įvairūs patiekalų ruošimo etapai, išmokys kepti didkepsnį, šonkauliukus, žuvies kepsnį, šašlykus, vištos krūtinėlę ar paruošti tobulą mėsainį.

 

Pasaulinio pripažinimo sulaukęs autorius Stevenas Raichlenas dalijasi patirtimi, kaip pasidaryti trijų kaitros zonų kepsninę, kaip iškepti puikų kepsnį ant tiesioginės ugnies, pataria, kokius patiekalus tinkamiau kepti ant netiesioginės ugnies. Nustebsite, kad grilinti galime ne tik mėsą ar daržoves, bet ir jūrų gėrybes, ant laužo kepami netgi desertai.


- Kepta jautienos išpjova su žolelių plutele

- Burbone sūdyti kiaulienos pjausniai 

-  Plėšyta Šiaurės Karolinos kiauliena

- Pievagrybiai su česnakais, parmezanu ir kedrinėmis pinijomis

- Rūkyta lašiša su romu

- Baklažanų griežinėliai su Kaprio salotomis

- Ant grotelių keptos kesadilijos

- Dūmytos kriaušės ir kt.

 

Svaigų džiaugsmą, kuris apima paėmus į rankas šią lauko patiekalų knygą, galima palyginti su jauduliu, kurį patiria paauglys, nešinas į garažą nepadoriu žurnalu... Kiekvieno patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, tad sėkmė garantuota, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis.

—PUBLISHERS WEEKLY


Puiki knyga grilio mėgėjams. Kiekvienas patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, tad sėkmė garantuota, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis. Ar bandėte kepti desertą grilyje? NE! Tada pasinerkite į  grilio skonių pasaulį.

Rekomenduoja PEGASO knygyno konsultantė Rita


Stevenas Raichlenas – grilio meistras, kulinarinių TV laidų vedėjas, bestselerių autorius. Jo knygos išverstos į 17 kalbų, yra laimėjusios James Beard Awards ir IACP Cookbook Award apdovanojimus.


Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos.
  • Autorius
    Steven Raichlen
  • Leidykla
    Alma littera
  • Vertėjas
    Viktorija Uzėlaitė
  • Leidimo metai
    2021-04-27
  • Viršelio tipas
    Kietas
  • Puslapių skaičius
    512
  • Formatas
    23,3x20,3x3,7
  • Spalvingumas
    Spalvotas
  • Pav. originalo kalba
    How to grill: the complete illustrated book of barbecue techniques
  • Originalo kalba
    Anglų
  • SKU
    000000000001112658
  • EAN kodas
    9786090145296
  • ISBN kodas
    9786090145296

Palikite atsiliepimą pirmieji

Jus taip pat gali sudominti


Neseniai peržiūrėtos prekės

Meniu
Turite klausimų? Susisiekite su mumis