Tapkite Pegaso klubo nariu ir sutaupykite! Ne knygoms iki -20% >>>
Pegasas
Nemokamas pristatymas nuo 30 Eur
Nemokamas atsiėmimas tą pačią darbo dieną
Išskirtiniai pasiūlymai Pegaso klubo nariams
Saugus pirkimas

Ant ugnies

Neįvertinta
Sandėlyje
  • Lietuvių autorius
Nemokamas pristatymas
-25%
31,49 
Tapkite Pegaso klubo nariu ir sutaupykite: 10,50 
41,99 

Kainos el. parduotuvėje Pegasas.lt ir Pegaso fiziniuose knygynuose gali skirtis.

Atsiėmimas knygyne
0,00 

Paruošime tą pačią darbo dieną
NEMOKAMAI

Atsiėmimas paštomate
nuo 0 € iki 2,49 €

Išsiųsime per 1-2 d. d. 
Užsakymams nuo 30 € NEMOKAMAI

Pristatymas kurjeriu
nuo 0 € iki 3,49 €

Išsiųsime per 1-2 d. d. 
Užsakymams nuo 30 € NEMOKAMAI

Apie prekę

VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.

    Kaip išsirinkti kepsninę?
    Kas geriau – malkos ar anglys?
    Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
    Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
    Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
    Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
    Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
    Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.  

„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.

Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.

Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.

Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“

Vylius Blauzdavičius
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos.
Autorius
Leidykla
BALTO leidybos namai
Leidimo metai
2021-11-17
Puslapių skaičius
272
Matmenys
21,5x14,5x2,6
Leidinio kalba
Lietuvių
Prekės kodas
000000000002188295
EAN kodas
9786094872228
ISBN kodas
9786094872228
Vylius Blauzdavičius - Ant ugnies - 000000000002188295

Ant ugnies

Neįvertinta
Sandėlyje
  • Lietuvių autorius
Nemokamas pristatymas
-25%
31,49 
Tapkite Pegaso klubo nariu ir sutaupykite: 10,50 
41,99 

Kainos el. parduotuvėje Pegasas.lt ir Pegaso fiziniuose knygynuose gali skirtis.

Ši prekė dar neturi įvertinimų
Palikite atsiliepimą pirmieji